Wie zijn wij?

 Salon BeYou bestaat uit een klein team van drie specialisten. Wij bieden een breed scala van behahandelingen aan en hebben ieder onze eigen kwaliteiten.

 

Wij ontwikkelen onze kwaliteiten door op te hoogte te blijven van de nieuwste trends en keren regelmatig terug in de schoolbanken.

 

Naast het ontwikkelen van onze kennis is duurzaam ondernemen voor ons erg belangrijk. Door gebruikmaking van zonne-energie is onze salon CO2-neutraal. Ook produceren wij zo min mogelijk afval, door onder meer het gebruik van wasbare wattenschijfjes en biologisch afbreekbare wattenstaafjes. Wij zijn van mening dat met organische producten en duurzaam ondernemen prachtige resultaten worden behaald.

 

Professionele aanpak en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor u en vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt!

Missie

Onze missie is het behalen van prachtige resultaten én duurzaam ondernemen.

Onze salon is CO2-neutraal en wij beperken de hoeveelheid afval zoveel mogelijk tot een minimum, door bijvoorbeeld het gebruik van wasbare wattenschijfjes en het werken met pure, natuurlijke producten. Wij zijn van mening dat je met natuurlijke producten de gewenste resultaten behaalt en dat dit het beste is voor mens en natuur.

Visie

BeYou staat voor jezelf zijn – wij vinden het belangrijk dat iedereen haar/zijn eigen kwaliteiten ontwikkelt. De schoonheidsbranche is een branche die zich blijft innoveren en om met de nieuwste trends te blijven meegaan is bijscholing voor ons erg belangrijk. Ook willen wij graag dat onze klanten zichzelf kunnen zijn. De behandelingen bij Salon BeYou zijn echt een moment voor jou!

pasfoto-voorbeeld
Meerthe van Yperen
Specialist op het gebied van:

marketing, wenkbrauwen, wimpers, schoonheidsbehandelingen, huidverjonging, huidverbetering, ontharen en nagelstyling.

Mijn naam is Meerthe van Yperen en samen met mijn moeder en tante ben ik deze schoonheidssalon gestart. Ik ben begonnen met het zetten van kunstnagels en daarna heb ik samen met mijn tante de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd. Mijn examens heb ik met goed gevolg afgerond bij examenbureau TCI en ik ben nu allround schoonheidsspecialiste.

 

Ook heb ik verschillende opleidingen gevolgd bij onder andere Beauty Academy Eye For You. Hier volg ik momenteel nog enkele specialisaties. Inmiddels heb ik verschillende diploma’s behaald waaronder het diploma Mesotherapie met de Derma-pen en Allround Wenkbrauwspecialist. 

 

Zelf heb ik een probleemhuid en ben ik bij tal van specialisten onder behandeling geweest. Ik weet hoe vervelend het is en dit heeft mij geïnspireerd om me te richten op huidverbetering en huidverjonging. Ook regelmatige bijscholing is voor mij erg belangrijk!

 

Daarnaast heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding commerciële economie, iets compleet anders natuurlijk! Ik ben naast het geven van behandelingen ook achter de schermen te vinden.

pasfoto-voorbeeld
Connie van Mil
Specialist op het gebied van:

schoonheidsbehandelingen, huidverjonging, huidverbetering, ontharen en massages.

Samen met Meerthe heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond, daarna ben ik mij verder gaan specialiseren en heb ik verschillende opleidingen diploma’s behaald waaronder: Hotstone massage, Bindweefselmassage en Mesotherapie met de Derma-pen.

 

Ik vind het werk als schoonheidsspecialiste erg leuk en ook de massages zijn echt mijn ding! Het fijne aan deze behandelingen vind ik dat ze kunnen dienen als ontspanningsmoment én om de huid van mijn klanten te verbeteren.

 

Als team bieden wij samen een uitgebreid pakket behandelingen aan en wij geven elkaar graag de ruimte om onszelf verder te ontwikkelen. Ons doel is om mensen echt te helpen, te adviseren, te laten ontspannen en met een blij gevoel de deur uit te laten gaan. Dit doen wij met veel plezier, prachtige producten, gezelligheid, een beetje humor en natuurlijk heel veel vakkennis.

pasfoto-voorbeeld
Dinance van Yperen
Specialist op het gebied van:

pedicure, medisch pedicure, wellness pedicure.

Wordt aan gewerkt. Binnenkort meer over Dinance van Yperen