Wie zijn wij?

Salon BeYou bestaat uit een klein team van drie specialisten. Wij bieden een breed scala van behandelingen aan en hebben ieder onze eigen kwaliteiten.

Wij ontwikkelen onze kwaliteiten door op te hoogte te blijven van de nieuwste trends en regelmatig terug de schoolbanken in te duiken.

Naast het ontwikkelen van onze kennis vinden wij duurzaam ondernemen erg belangrijk. Door gebruik te maken van zonne-energie is onze salon CO2 neutraal. Behalve CO2 neutraal proberen wij ook zo min mogelijk afval te produceren, dit doen wij door bijvoorbeeld wasbare wattenschijfjes en biologisch afbreekbare wattenstaafjes te gebruiken. Wij vinden dat je met organische producten en duurzaam ondernemen prachtige resultaten kunt behalen.

Ondanks onze professionele aanpak zijn wij erg gericht op klanttevredenheid. Wij nemen uitgebreid de tijd voor onze klanten en vinden het belangrijk om aan de wensen van de klant te voldoen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en zichzelf kan zijn!

Missie

Onze missie is om doormiddel van duurzaam ondernemen prachtige resultaten te behalen. Onze salon is CO2 neutraal en wij proberen zo min mogelijk afval te produceren. Dit proberen wij over te brengen op onze klanten door bijvoorbeeld wasbare wattenschijfjes te gebruiken en met pure natuurlijke producten te werken. Wij geloven erin dat je met natuurlijke producten de gewenste resultaten behaalt en dit het beste is voor mens en natuur.

Visie

BeYou staat voor jezelf zijn, wij vinden het belangrijk dat ieder haar eigen kwaliteiten ontwikkeld. De schoonheidsbranche is een branche die zich blijft innoveren en om met de nieuwste trends mee te blijven gaan vinden wij bijscholing erg belangrijk. Naast dat wij het belangrijk vinden om onze kennis en kwaliteit standaarden hoog te houden, staan wij ervoor dat onze klanten zichzelf kunnen zijn. De behandelingen bij Salon BeYou zijn echt een moment om aan jezelf te denken.

pasfoto-voorbeeld
Meerthe van Yperen
Specialist op het gebied van:
marketing, wenkbrauwen, wimpers, schoonheidsbehandelingen, huidverjonging, huidverbetering, ontharen en nagelstyling.
Mijn naam is Meerthe van Yperen en ben ik ben samen met mijn moeder en tante deze schoonheidssalon gestart: Ik ben begonnen met het zetten van kunstnagels en later ben ik samen met mijn tante de opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen. Mijn examens leg ik af bij examen bureau TCI en mag mezelf hierdoor allround schoonheidsspecialiste noemen.

Ook heb ik verschillende opleidingen gevolgd bij onder andere Beauty Academy Eye For You. Hier volg ik op het moment nog steeds mijn specialisaties en heb ik verschillende diploma’s behaald waaronder: mesotherapie met de derma-pen en allround wenkbrauwspecialist.

Zelf heb ik een probleemhuid en ben bij een tal van specialisten onder behandeling geweest. Ik weet hoe vervelend het is en dit heeft mij geïnspireerd om mij te richten op huidverbetering en huidverjonging. Ik volg verschillende specialisaties zoals acne en mesotherapie. Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven bijscholen!

Daarnaast heb ik mijn diploma’s behaald voor de opleiding commerciële economie, iets compleet anders natuurlijk! Ik ben naast het geven van behandelingen ook achter de schermen te vinden
pasfoto-voorbeeld
Connie van Mil
Specialist op het gebied van:
schoonheidsbehandelingen, huidverjonging, huidverbetering, ontharen en massages.
Samen met Meerthe heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd later ben ik mij verder gaan specialiseren en heb ik verschillende opleidingen gevolgd waaronder: Hotstone massages, bindweefselmassage en mesotherpie met de derma-pen.

Ik vind het werk als schoonheidsspecialiste erg leuk en ook de massages zijn echt mijn ding! Het leuke aan deze behandelingen vind ik dat ze kunnen dienen als ontspanningsmoment maar ook om de huid te verbeteren.

Wij bieden samen een heel mooi pakket aan behandelingen aan, daarnaast geven wij elkaar de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Ons doel is echt om mensen te helpen, te adviseren, te laten ontspannen en met een blij gevoel de deur uit te laten gaan. Dit alles doen wij met heel veel plezier, prachtige producten, gezelligheid, beetje humor en natuurlijk heel veel vakkennis
pasfoto-voorbeeld
Dinance van Yperen
Specialist op het gebied van:
pedicure, medisch pedicure, wellness pedicure.
Wordt aan gewerkt. Binnenkort meer over Dinance van Yperen