Missie

Onze missie is het behalen van prachtige resultaten én duurzaam ondernemen.

Onze salon is CO2-neutraal en wij beperken de hoeveelheid afval zoveel mogelijk tot een minimum, door bijvoorbeeld het gebruik van wasbare wattenschijfjes en het werken met pure, natuurlijke producten. Wij zijn van mening dat je met natuurlijke producten de gewenste resultaten behaalt en dat dit het beste is voor mens en natuur.

Visie

BeYou staat voor jezelf zijn – wij vinden het belangrijk dat iedereen haar/zijn eigen kwaliteiten ontwikkelt. De schoonheidsbranche is een branche die zich blijft innoveren en om met de nieuwste trends te blijven meegaan is bijscholing voor ons erg belangrijk. Ook willen wij graag dat onze klanten zichzelf kunnen zijn. De behandelingen bij Salon BeYou zijn echt een moment voor jou!

pasfoto-voorbeeld
Meerthe van Yperen
Specialist op het gebied van:

marketing, wenkbrauwen, wimpers, schoonheidsbehandelingen, huidverjonging, huidverbetering, ontharen en nagelstyling.

Mijn naam is Meerthe van Yperen en ik ben sinds 2018 trotse eigenaar van Salon BeYou. Dat ik ooit een onderneming zou starten binnen de schoonheidsbranche had ik nooit verwacht. Iets wat ooit begon als bijbaantje groeide uit tot mijn passie!

 

Zelf heb ik een probleemhuid en ben ik bij tal van specialisten onder behandeling geweest. Ik weet hoe vervelend het is en dit heeft mij geïnspireerd om me te richten op huidverbetering en huidverjonging. 

 

Ik ben ontzettend leergierig en regelmatige bijscholing is voor mij erg belangrijk! Ik heb verschillende opleidingen gevolgd bij onder andere Beauty Academy Eye For You. Inmiddels heb ik verschillende diploma’s behaald waaronder het diploma Mesotherapie met de Derma-pen en Allround Wenkbrauwspecialist. 

pasfoto-voorbeeld
Connie van Mil
Specialist op het gebied van:

schoonheidsbehandelingen, huidverjonging, huidverbetering, ontharen en massages.

Samen met Meerthe heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond, daarna ben ik mij verder gaan specialiseren en heb ik verschillende opleidingen diploma’s behaald waaronder: Hotstone massage, Bindweefselmassage en Mesotherapie met de Derma-pen.

 

Ik vind het werk als schoonheidsspecialiste erg leuk en ook de massages zijn echt mijn ding! Het fijne aan deze behandelingen vind ik dat ze kunnen dienen als ontspanningsmoment én om de huid van mijn klanten te verbeteren.

 

Als team bieden wij samen een uitgebreid pakket behandelingen aan en wij geven elkaar graag de ruimte om onszelf verder te ontwikkelen. Ons doel is om mensen echt te helpen, te adviseren, te laten ontspannen en met een blij gevoel de deur uit te laten gaan. Dit doen wij met veel plezier, prachtige producten, gezelligheid, een beetje humor en natuurlijk heel veel vakkennis.

pasfoto-voorbeeld
Dinance van Yperen
Specialist op het gebied van:

pedicure, medisch pedicure, wellness pedicure.

Wordt aan gewerkt. Binnenkort meer over Dinance van Yperen